Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Welkom

Welkom op de website van Wielerclub Neede(gemeente Berkelland) ! Via deze website willen wij onze leden maar ook andere geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen en activiteiten binnen de club.
Ook is er de mogelijkheid om iets in het gastenboek te schrijven.
Voor leuke ideën, vragen en/of opmerkingen kunt u terecht op het contactformulier.
De wielertoerfietsclub (WTC) Neede is in 1994 ontstaan als vriendenfietsclub en is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU).WTC Neede heeft als voornaamste doel: samen fietsen waarbij niet het wedstrijdelement geldt;  maar gezelligheid en ontspanning voorop staat.

 

Waarom lid worden bij WTC Neede?
4 Trainingsmogelijkheden per week
- Deelname diverse tourtochten ook voor ATB.
- WTC Neede organiseert diverse tour en atb tochten waaronder:

  1. - Gezellige fietstochten voor het hele gezin
  2. - "Naobersveldtourtocht"
  3. - "Singel & Essentocht"
  4. - ATB Vlearmoestocht
  5. - 1 keer per maand een dagtocht

Wanneer je met ons mee fietst en je wilt gebruik maken van de NTFU verzekering, ook als je geen lid bent van WTC-NEEDE. Hoe werkt dit.

Je meldt je aan middels een aanmeldingsformulier, daarna heb je 4 weken bedenktijd of je lid wilt worden. Tijdens die 4 weken ben je verzekerd volgens het reglement van de NTFU, daarna kun je beslissen om wel / geen lid te worden.

 

noabers veldtoertocht 2018 low  

Wieler- en Toerclub Neede houdt in navolging van het succes van Voorgaande jaren de Noabersveldtoertocht. Deze wordt gehouden op zondag 24 juni, er wordt gestart bij de kantine van de Needse IJsbaan, Waterleidingdijk 2 tussen 8.30 uur en 10.00 uur. De afstanden zijn 35, 45 en 50 km die gefietst kunnen worden en zal gaan langs alle Noabers van Neede te weten Rietmolen, Eibergen en Haarlo. Dit jaar is er een volledig nieuwe route ontwikkeld. De oude route is door de komst van de nieuwe N18 niet meer te gebruiken vandaar een helemaal nieuwe opzet van de Noaberveldtoertocht. We hebben nog meer privé terreinen toegevoegd aan de route waardoor het een uitdagend traject is geworden. Met dank aan alle particulieren die hun grond beschikbaar stellen. Het huistraject zal ook dit jaar niet ontbreken de Needseberg. Hier ligt een parcours dat nogal wat behendigheid en techniek verreist. Voor deelname betalen NTFU leden €4,00 niet leden € 5,00 en jeugd tot 15 jaar is gratis. We kijken uit naar uw komst tot zondag 24 juni a.s. bij de vernieuwde Noabersveldtoertocht.

Weer

Het weer
voor WTC Neede

NTFU Kalender

Strava

login

WTC Neede

Copyright © 2016. All Rights Reserved.